Was droogcombinatie ervaringen

Bij een wasdroogcombinatie is de droger altijd een condensdroger, dus geen slang naar buiten. Daarom gebruiken deze combinaties ook meer electriciteit. Heeft iemand ervaring met deze apparaten, welk merk is goed? Wij zijn een tweepersoons huishouden en. Ik vond het ideaal in een kleine ruimte.

Ik vind het verschrikkelijk. Mijn oog is gevallen op een combi van het merk Candy. Voor mij een onbekend merk, dus dat vind ik toch een beetje eng om te kopen.

Over Indesit lees ik eigenlijk alleen maar slechte dingen. Werkt een wasdroogcombinatie? Ik heb trouwens geen Miele centjes 😀 . Het ding kan een groter volume aan bij het wassen dan bij het drogen, dus een droger-was moet kleiner zijn dan een niet-droger-was, anders dan wordt het allemaal net niet helemaal droog. Meer resultaten van gathering.

Vind nieuwe reviews, de meeste recente informatie, het grootste assoritment en dé beste top met alle nieuwe wasdroogcombinaties! Vind je nieuwe Was- droogcombinatie direct bij ons en bespaar veel geld. De consumentenbond heeft wel een test . Coolblue: alles voor een glimlach. Een wasdroger combineert het wassen en het drogen.

Toch lijkt het toestel enkel geschikt als u echt te weinig plaats hebt voor een wasmachine en een droogtrommel. De (graden katoen) was op extra kort, duurt nog ruim twee uur. En met drogen erbij, draait hij dus een halve dag.

Eenvoudig op basis van uw wensen. Zoek, vergelijk en profiteer van onze acties ! Van mijn wasmachine begint het lager te rammelen. Nee, niet het druklager) 😆 Dus ik ben al een beetje aan het kijken voor een andere.

Zit erover te denken om mijn miele was en droog machine van jaar oud te vervangen En dan slechts een apparaat er voor in de plaats. Om plaats te besparen zou ik graag een combi was-droog machine kopen. Iemand ervaring met dit product? Onze vorige was-droogcombinatie deed hetzelfde in uur tijd.

Met het draaien van wassen, in deze korte periode, welke allen ook gedroogd zijn, zijn mijn ervaringen met het apparaat heel goed. Een was droogcombinatie spaart ruimte uit aangezien u maar een apparaat nodig heeft in plaats van een aparte wasmachine en droger. Er is een behoorlijk grote vraag naar tweedehands was droogcombinaties , wat tot gevolg heeft dat wij vaak snel uitverkocht zijn wat betreft deze apparaten maar onderaan op de pagina . Hoi, Wie heeft er ervaring met een wasdroogcombinatie machine? We overwegen er een aan te schaffen, maar ik hoor graag de voor en nadelen ervan. Daarnaast heb ik nog nooit een droger gehad maar ik merk dat we ook daar nu steeds meer behoefte aan hebben vanwege ruimte gebrek in huis (om de was te drogen).

Bepaal zelf wanneer je wast en droog.