Home Uncategorized • Hondenopvang aan huis

Hondenopvang aan huis

 - 

Veilighei plezier, voldoende beweging en stabiliteit voor de honden staan op de eerste plaats. Persoonlijke en deskundige aandacht voor uw hond – Verblijf bij ons in huis – Een prettig verblijf voor uw hond in roedel verband – Veilig afgezette tuin – Wandelingen, lengte al naar gelang fitheid hond. Dit bracht me op het idee van gecontroleerde hondenopvang in huiselijke sfeer! Uw hondenverzorgster is niet van huis om overdag te gaan werken.

Uw hond krijgt de gehele dag de benodigde liefdevolle verzorging. Ten tijde van de opvang van uw hon past de hondenverzorgster niet op andere. Door mijn grote liefde en passie voor dieren ben ik zelfstandig in bijberoep begonnen met een hondenoppas aan huis en uitlaatdienst.

Past op: Grote en kleine honden. Laatste keer ingelogd: dagen geleden. Het lijkt met heel leuk om kleinschalig wat aan huis te beginnen. Het hoeft geen enorme bergen geld op te leveren en is vooral hobby matig.

Wat wil ik: – dag en vakantie opvang voor honden. Ik ben de laatste twee jaar in augustus twee weken gaan oppassen op een Duitse Herder, een Labrador, een kleine poedel, een kat en drie kippen allemaal in hetzelfde huis , dus meerdere dieren tegelijk is ook geen enkel probleem voor mij. Ik die dit graag omdat ik het heel leuk en ontspannend vind om met dieren bezig . Hondenoppas en Hondenopvang vergelijken in huiselijke sfeer. Met beknopte informatie voor een overzichtelijke en goede vergelijking.

Dit houd in dat uw hond bij iemand in huis zal verblijven. Uw hond zal meestal in zijn eigen mand in de huiskamer slapen en meedraaien in de gezinssituatie. Vanaf mijn zestiende pas ik o. U kunt bij ons terecht voor dagopvang, noodopvang en . Vind geschikte hondoppas aan huis op Care. U kunt zelf zoeken naar een hondenoppas in uw omgeving met behulp van uw postcode!

Vind hondenoppas aan huis op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ik hou zo ontzettend veel van dieren. Ik ben gek op dieren eigenlijk op alle dieren en.

De beste hondenopvang , hondenoppas, hondenuitlater in Utrecht vind je op Petbnb – een hondenliefhebber bij jou in de buurt zorgt voor jouw hond. Een professionele hondenoppas in huis tijdens jouw vakantie, geeft het niet een veilig en onbezorgd gevoel? Jouw huis wordt bewoond en jouw hond verzorgd.

Na mijn studie Bedrijfskunde richting marketing een periode gewerkt maar het kantoorleven past mij niet. Dieren zijn mijn passie en nemen een belangrijke plek in ons leven in. Bij ons krijgen alle honden gerichte aandacht. Uw hond zit niet in een kennel maar leeft met ons mee in huis. Samen met de rest van de roedel!

Ik pas op uw hondje(s) terwijl u weg bent. U kunt uw huisdier langsbrengen bij mij thuis, maar ik ga ook zelf aan huis om de dieren te bezoeke… € 100. Mijn hondenopvang aan huis is dag- en nacht geopend. Hier kunt u terecht voor dagopvang én vakantieopvang.

De ideale oplossing wanneer u een hele dag, een weekendje of een langere tijd weg bent en geen oppas voor uw hond kunt vinden. Daarnaast kunt u een beroep doen op mijn hondenuitlaatservice indien uw . In de buurt een hondenoppas gezocht? Zoek direct naar een hondenoppas. Niet iedere vakantie is geschikt om uw hond mee te nemen. Zo is het soms een hele klus om uw hond de grens over te krijgen als het een vliegvakantie betreft.

In andere gevallen is de hond minder reislustig dan zijn of haar baasje en blijft deze het allerliefste thuis. Een hondenoppas aan huis is in dat geval een prima idee. Naast een hondenopvang in huis vind je ook bouw, kapper, kinderdagverblijf, webshop en postorder, detailhandel.

Wij spreken liever van een hondenhotel, aangezien de honden de beschikking hebben over een eigen hondenhuis met woonkamer voor de overnachting. Het hondenhotel is middels een lange gang gekoppeld aan ons eigen huis , .

Author:Mary